Családi Kalandklub - A Magyarság Titkai
Menu Content/Inhalt
Üdv! arrow A magyarság titkai

Akikre büszkék vagyunk

Apródjaink: Joci és Laci

Szavazz!

Tábor Értékelő
 

Belépés


Elfelejtett jelszó?
Még nincs azonosítód? Regisztrálj

Statisztika

Látogatók: 2752832
A Magyarság Titkai

Kedves fiatalok és ti is, akik már kevésbé vagytok azok !

Az eltelt évek alatt arra törekedtünk, hogy megpróbáljunk összehozni minél több „fontosat” azokra a napokra melyeket együtt töltöttünk - rólatok szóltak, persze amennyire ezt szerény kereteink korlátai közé szorítva megtehettük. Kalandtáborokban, túrákon, túlélőportyákon izzadtunk együtt, erősödtünk testben és lélekben egyaránt. Mi is volt az a „fontos”? Amiről úgy éreztük és érezzük, hogy manapság sajnos sok emberből hiányzik. Az összetartozásban rejlő hatalmas erőről beszélek, amely az egymás segítéséről, megbecsülésről, szeretetről és az egymás iránt érzett tiszteletről szól. Ha visszaemlékeztek: „a feladat akkor végezhető el maradéktalanul, ha mindenki együtt dolgozik, vigyáz és figyel a másikra”. Sokszor társaink élete, biztonsága is egy másik, tapasztaltabb kezében volt. Bátorság, kihívás, kitartás – aki akarta kipróbálhatta. Lényege sohasem változik, csak csiszolódik az ember. Megtapasztaltuk együtt az összetartozás érzését, igaz kicsiben, csapatban, rajban de megtettük az első lépést oda ahová sok felnőtt soha el nem jut. Jó lenne, ha országunk, nemzetünk tagjai is éreznék azt, a bizalmat egymás iránt, amit mi éreztünk például ereszkesés közben, hisz tudtuk, hogy a kötél másik végét társaink tartják. Biztonságban voltunk minden pillanatban, efelől kétségünk sem lehetett.

Most tavasszal szeretnénk, ha a dolgok másról is szólnának. Ahogy teltek az évek, mi is formálódtunk. Lassan észrevettük mennyi mindenről maradtunk le, azért mert nem tanították, nem azt tanították. Ez a Hely, ez a Nemzet, ez a Föld sokkal több figyelmet érdemel és sokkal több hihetetlen történetről, hősről, különlegességről szól, mint sem gondolnánk.

Hát induljunk el és fedezzünk fel különleges helyeket, fedjük fel az igazságot rejtett várakról, rendkívüli emberekről, valódi hősökről.

Kalandozzunk vissza Magyarságunk titkos múltjába!

Ki voltak a hatujjúak?
Hány nyelven beszélt Mátyás király, valóban álruhában járt?
Egy régi levél története – vajon létezik a rejtett vár?
Hol van Attila sírja?

Ha csatlakoznál hozzánk és szeretnél te is

A MAGYARSÁG TITKAINAK FELFEDEZŐJE

Lenni, először is válaszolj az alábbi kérdésre a 
 címre Emailben:

Mikor indul a felfedezés? Az, rajtad is múlik – válaszolj mihamarább.

LÁSSUK A REJTVÉNYT:

Amikor Álmos Nagyfejedelem ideje alatt a magyar csapatok Kijev alá érkeztek, a hagyomány szerint a hatalmas fejedelem szózatot intézett népéhez. Mi volt ez?

 Üdvözlettel: Farkasszem