Családi Kalandklub - Újévköszöntő túra
Menu Content/Inhalt
Üdv! arrow MTV Ma reggel

Akikre büszkék vagyunk

Apródjaink: Joci és Laci

Szavazz!

Tábor Értékelő
 

Belépés


Elfelejtett jelszó?
Még nincs azonosítód? Regisztrálj

Statisztika

Látogatók: 2256482
Újévköszöntő túra
 Jan. 08. szombat:

ÚJÉVKÖSZÖNTŐ TÚRA

A Nagykovácsi-környéki erdőbe megyünk, hogy oltárunknál elégessük a múltbéli rosszat,

s ígéretet tegyünk, hogy a jóra törekszünk.

Találkozás:      9 órakor a 63-as busz hűvösvölgyi végállomásánál

(Csak azokra várunk – max. 5 percet – akik konkrétan jelezték, hogy jönnek! Előfordulhat, hogy ha minden jelentkező már megérkezett, akkor a meghirdetett időponthoz képest előbb elindulunk az éppen induló járművel!!!- hogy ne kelljen sokat várni a következőre)

Hoznivalók:   BKV jegyek (ill. bérlet), diákigazolvány, időjárásnak megfelelő, meleg öltözet, kényelmes, zárt lábbeli (túrabakancs, vagy csizma), egy lapra leírt rossz dolgok, amelyektől szabadulni szeretnénk, esetleg szánkó vagy valamilyen „hócsúszka”, melegíthető hidegélelem, elegendő innivaló (lehetőleg termoszban).

Túraleírás:  Terveink szerint Nagykovácsiban, a Nagy-szénástól nyugati irányban lévő (általunk, „Hivatások Mezejének” nevezett) tisztásra megyünk, ahol jó hivatásokért imádkozunk. Innen megyünk tovább, D-DK-i irányba, az általunk „Róka-várnak” nevezett katlanba. Hogy ne nagyon fázzunk, itt tüzet is gyújtunk, és eszünk. Az itt rakott tűzből, egy „átalakított” konzervdoboz segítségével, a kb. 2 km-re lévő oltárunkhoz viszünk parazsat, hogy az abból szított tűzön, jelképesen elégethessük a múltbéli rosszakat. Itt teszünk ígéretet arra, hogy a jóra törekszünk, imádkozunk rossz úton járó embertársainkért, és azért, hogy áldásokkal bővelkedő esztendő legyen számunkra a 2011-es év.

A teljes program befejeződik:      kb. 17 órakor           (Nagykovácsiban)

A hideg és a hangulat függvényében hamarabb is befejeződhet a program!- később nem valószínű

 A meghirdetett programokat kedvezőtlen időjárás esetén is (esetleges programmódosítással) megtartjuk!

Programjainkra minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Esetleges adományaival, a szervezéssel, tájékoztatással, lebonyolítással, ill. eszközhasználattal kapcsolatos kiadások fedezéséhez járul hozzá minden résztvevő: köszönjük.

 

 
< Előző   Következő >