Családi Kalandklub - Spárga (növény) a rák- és vesebetegségek ellen
Menu Content/Inhalt
Üdv! arrow A rák ellenszere

Akikre büszkék vagyunk

Apródjaink: Joci és Laci

Szavazz!

Tábor Értékelő
 

Belépés


Elfelejtett jelszó?
Még nincs azonosítód? Regisztrálj

Statisztika

Látogatók: 2752829
Spárga (növény) a rák- és vesebetegségek ellen

Anyám pépesített egy adag spárgát és 4 evõkanállal vett be belöle reggel és 4 evõkanállal késöbb a nap folyamán. Ezt egy hónapig csinálta. Egyébként kemo tablettákat szed a 3-as típusú tüdõrákra. A rákos cellák száma 386-ról 125-re csökkent az elmúlt héten. A onkologus azt mondta nem szükséges mennie hozzá 3 hónapig.

 

A cikk:

 


Néhány évvel ezelött egy ismerösöm kutatott a spárga után, akinek a barátja lett rákos beteg. Adott nekem egy fénymásolatot egy cikkrõl
"Spárga a rák ellen" kiadva Cancer News Journal, 1979. decemberi számában.

 

Ezt ismertetem az alábbiakban, ahogy én is kaptam az információkat:

 

Egy biokémikus vagyok, aki specializálodott az egészséges táplálkozásra az elmúlt 50 év során..Néhány évvel ezelött hallottam Richard R. Vensal, D.D.S. felfedezésérõl a spárga gyógyító hatásáról. Azóta foglalkozom ezzel a témával. Összegyüjtöttünk számos kedvezõ történetet és most közreadunk belöle néhányat:

 

1. eset: Egy férfi reménytelen Hodgkin-szindróma betegségben szenvedett (nyirokmirigy rák) és teljesen legyengült. Egy év folyamatos spárga terápia után a doktorok nem találtak nála semmilyen rákra utaló jelet, valamint visszanyerte teljes fizikai erejét is.

 

2. eset: Egy sikeres, 68 éves üzletember húgyhólyag ráktól szenvedett 16 éven keresztül. Több éves gyógyszeres és sugár kezelés is eredménytelennek bizonyult, mikor elkezdte a spárga kúrát. 3 hónap után a vizsgálatok nem találtak nála rákos daganatot és a veséi is normálisan müködtek.

 

3. eset: Egy férfi, akinek tüdõrákja volt és 1971 március 5.-én mütõasztalra került. A mütétre nem került sor, mert az orvosok úgy találták, hogy nagyon szétterjedt a rák és reménytelen a gyógyulás. A férfi április 5.-én hallott a spárga kúráról és azonnal elkezdte alkalmazni. Augusztusra a röntgenképen semmi nyoma nem volt a rákos megbetegedésnek.

 

4. eset: Egy asszony évek óta bõrrákban szenvedett. Többféle bõrrákot is diagnosztizáltak nála. 3 hónapos spárga kúra után a bõrgyógyász specialista azt mondta, hogy a bõre teljesen rendbejött. Ez az asszony beszámolt arról is, hogy a spárga kúra meggyógyította a vesebetegségét is, ami 1949-ben kezdödött. 10 alkalommal esett át vesekõ eltávolításon, levolt százalékolva a veséje állapota miatt. A spárga kúrának túlajdonítja a veséje gyógyúlását is.

 

Nem voltam meglepve az eredménytõl, mert mar 1854-ben a Pennsylvania-i Egyetem professzora is beszámolt a spárga népszerü használatáról a vesekövek gyógyításában a 'The elements of materia medica' cikkében. Megjegyzendõ, hogy 1739-re utal, amikor már foglalkoztak a spárga vesekõ elhajtó hatásával.

 

Nekünk lenne még néhány történetünk, de az orvostudományi szervezet akadályozza az esetekhez való hozzájutást. Ezennel felkérem az olvasótábort, hogy tovább népszerüsítse a jó hírt és segítsen minket hozzá, hogy további nagyszámú esetrõl kapjunk információt, melyekkel sikerül meggyözni a kételkedõ egészségügyi szervezeteket a természetes orvoslásrõl.

 

A kezeléshez a spárgát megfözük (használhatunk konzerv spárgát is, épp olyan jó, mint a friss). A konzerv típusok közül a Giant és a Stokely márkát javaslom, ezek nem tartalmaznak káros mellékanyagokat.

 

A megfözött spárgát turmixoljuk össze pépes állagúra és tegyük be a hütõszekrénybe.

 

Alkalmazás: 4 evõkanállal enni belöle reggel és 4 evõkanállal este.

 

A beteg érzékeli a gyógyító hatást már 2-4 hét elteltével.

 

Lehet híggítani vízzel és fogyasztani hideg vagy meleg italként egyaránt.

 

Az ajánlott mennyiség a kapott visszajelzéseken alapszik, de nagyobb mennyiség fogyasztása sem káros, esetleg jótékony hatású bizonyos esetekben.

 

Mint biokémikus megvagyok gyõzõdve a régi mondás igazáról, "ami a gyógyításra jó, az a megelõzést is elõsegíti."

 

E teoria alapján a feleségemmel közös egyetértésben használjuk a spárga pürét, mint italt az étkezéseink kíséröjeként. Mi 2 evõkanányit higgitunk vizben az ízlésünknek megfelelöen. Én forron iszom, míg a feleségem hidegen fogyasztja. Mióta ezt iszogatjuk a redszeresen végzett vérképvizsgálatok eredménye is javult, jó egészségnek örvendünk.

 

Mint biokémikus széleskörü tanulmányokat folytatok a rákbetegségek különbözõ fajtáinak a gyógyítását illetöen. Az eredmények alapján megvagyok gyözödve róla, hogy a spárga megállja helyét a rákbetegségek gyógyításában.

 

A spárga tartalmaz egy bizonyos fehérjét, melyet "histones"-nek hívnak és aktiv szerepe van abba, hogy megakadalyozza a sejtek növekedését. Ez ókból hiszem azt, hogy a spárga birtokol olyan anyagot, mely normalizálja a sejtek növekedését. Ezek a tulajdonságok szerepet játszanak a rákbetegség legyõzésében és az egész testre üdítõleg hatnak.

 

Az FDA nem akadályozhatja a használata elterjedését. A US National Cancer Institute (US Nemzeti Rákbetegek Intézménye) általi jelentésben az áll, hogy a spárga a legmagasabban tesztelt növény, mely tartalmaz glutathione-t. Ezáltal sikeresen használható a rákbetegségek gyógyításában.

 
Kérlek terjeszd a hírt...ez a legönzetlenebb dolog, mit bárki megtehet.